Reserveren ?
+32 (059) 433 453

Restaurant - Eclips

Menu's

Fondue & Gourmet

Restaurant Eclips
Menu a la carte

 

Gemengde vleesfondue of Gourmet – €33
Rundsvlees, Kip, Kalkoen, varkenshaasje, worstjes en gehaktballetjes.

Bourgondische fondue of Gourmet – €34
100% Belgisch rundsvlees.

Fondue of gourmet van Ierse filet puur – €39
100% Ierse filet.

Gemengde vleesfondue of gourmet royale – €41
Rundsvlees, Kip, Kalkoen, varkenshaasje, filet puur, lamskroontje, merguez, worstjes en gehaktballetjes.

Kinder portie (tot 12 jaar) – €21
Rundsvlees, Kip, Kalkoen, varkenshaasje, worstjes en gehaktballetjes.

Kaasfondue (min 2pers) – €34
Emmentaler en Gruyère kaas gesmolten in witte wijn, en Kirsch. (bereiding- tijd 30 min)

Visgourmet – €36
Scampi, Zalm, Lotte, Kabeljauw en St. Jacobs- vruchten

Scampi Gourmet (± 300gr) – €34

   

Voor de kinderen onder 8 jaar die mee- eten van uw hoofdgerecht wordt een forfait van 8 € aangerekend om alle vaste kosten te kunnen betalen. Extra frietjes, sla en sausjes zijn hierbij inbegrepen! Minimum 1 portie per persoon! Prijzen zijn per persoon!

ornament

Onze zaak.

RestaurantDemoEclips
    • Locatie

      Van Iseghemlaan, 85
      Oostende 8400, BE

      Tel: +32(059)433.453.
      Mail: Info@eclips-at-sea.be

      Volg Ons

    • Openingsuren keuken

      Maandag : Gesloten
      Dinsdag : 18u - 20u30
      Woensdag : 18u - 20u30
      Donderdag : Gesloten
      Vrijdag : 18u - 21u
      Zaterdag : 18u - 21u
      Zondag : 18u - 20u30

      Wij aanvaarden geen betaalkaarten.
      *Om de kwaliteit, de kwantiteit en de rendabiliteit van dit restaurant te waarborgen is een minimum uitgave van 50 € per volwassen persoon vereist.