Reserveren ?
+32 (059) 433 453

Restaurant - Eclips

Gin kaart

Fondue & Gourmet

Restaurant Eclips
Een mooi gevuld glas maakt de juiste sfeer.

*Captains Gin
Distilled in Scotland. Bottled in Belgium by Winehouse Douchy. Soft taste with lemon note. Served with frozen lime, juniper berries, lemongrass and kefir lime leaves.

*Bombay Sapphire London Dry Gin
Bombay Sapphire is ‘s werelds best verkochte gin, en niet zonder reden want er zijn maar weinig dranken die zo uitzonderlijk zacht, complex en wel gebalanceerd zijn. Een gin die in meer dan 120 landen wordt verkocht en gebaseerd is op een blend die bestaat uit de beste, natuurlijke ingrediënten die men kon vinden; een mix van 10 speciaal geselecteerde, en met de hand geplukte, exotische botanische kruiden en specerijen die afkomstig zijn van diverse continenten. geserveerd met amandelschilfers en zeste van limoen.

*Hendrick’s Gin 
Hendrick’s gin wordt gedistilleerd in Schotland. Ze gebruiken hiervoor een verrukkelijk en bijzonder palet van 11 planten, afkomstig uit heel de wereld, geserveerd met komkommer en jeneverbessen.

*Magellan Blue Gin 
Het aroma van deze drank bestaat hoofdzakelijk uit exotische kruiden die je in onmiddellijke extase weten te vervoeren. Dit sterk, kruidig aroma wordt dan weer volop doorgetrokken in de smaak die onmiddellijk doet denken aan Zuiderse stranden waarop u een hele dag kan luieren. Als u van afwisseling houdt, kan u Magellan bewaren voor een bijzonder moment waar een florale en meer subtiele drank aan de orde is. Hiernaast kan het florale aspect verzacht worden door het maken van de perfecte Gin & Tonic om u in de juiste vakantiestemming te brengen. geserveerd met kruidnagel, jeneverbessen, kaneel en zeste van sinaasappel.

*Buss n°509 Pink Gin 
Een sterke belgische gin met een bittere toets, geserveerd  limoen, jeneverbessen, groene cardamom, hibiscus en roze pompelmoes.

*Gin van de maand  
Vraag meer uitleg! Of laat u verassen.

*** Schweppes Indian Tonic Water 200ml

*** Thomas Henry Tonic Water 200ml  *** (*Tonic is niet inbegrepen in de prijs)

ornament

Onze zaak.

RestaurantDemoEclips
  • Locatie

   Van Iseghemlaan, 85
   Oostende 8400, BE

   Tel: +32(059)433.453.
   Mail: Info@eclips-at-sea.be

   Volg Ons

    

  • Openingsuren keuken

   Maandag : Gesloten
   Dinsdag : 18u – 20u30
   Woensdag : 18u – 20u30
   Donderdag : Gesloten
   Vrijdag : 18u – 21u
   Zaterdag : 18u – 21u
   Zondag : 18u – 20u30

   Wij aanvaarden geen betaalkaarten.